NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact 
 
  Punt Uitvoerenden
 

Duo van alle markten thuis brengt Cohda materiaal

 

Dimphy

foto:de gezusters; Litiets en Tatjana

Sandra de L'Or en Mirella van Lier zijn echte Bossche meiden, ze hebben elkaar leren kennen bij het koor Voluum waarbij ze nog steeds zingen.
Hun liefde voor de Bossche taal, cultuur en folklore deed hen 1 jaar geleden besluiten om hun acteer- en zangtalenten maar eens los te laten op typisch Bosch zangmateriaal.
Zo gingen de twee op zoek naar Bossche liedjes. Marcel van eetcafé La La La liet hen kennis maken met de Cohda-cd Rondje Den Bosch.
Het lijntje naar Sjef was daarna al snel gelegd en op verzoek van de dames maakte hij van diverse liedjes van deze cd voor hen begeleidingsmuziek.
De dames kkregen in september 2010 de kans om op te treden bij een personeelsfeest van Heineken en via dat optreden kwamen zij zelfs terecht in het Theater Aan De Parade waar zij optraden bij de nazit van het Echt Bosch Theater.
De eerste 50-jarige bruiloft staat inmiddels ook al geboekt.

Sandra: “We hebben er gewoon lol in, onszelf vermaken en het publiek is een prachtige combinatie. Het Bossche Cohda-materiaal sprak ons zeer aan en we vinden het dan ook fantastisch dat we met speciaal voor ons gemaakte muziekbanden de liedjes van Cohda mogen doorgeven aan het Bossche publiek.
Op het repertoire staan onder meer: nim me mee, bossche bollen, ik heb je lief en plat bosch.”

De dames worden technisch ondersteund door Robbin Begeer en Marc van Dam die af en toe ook een liedje voor zijn rekening neemt.

Voor boekingen en informatie: mail naar vanallemarktenthuisdb@gmail.com

 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign