NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact  
 
  Punt Media
 

't Brabants Uurke, Omroep Brabant, 14 mei 2006

Een terugblik op Cohda op Omroep Brabant bij Eric Kolen in 't Brabants uurke

De cd 'Rondje Den Bosch' was voor presentator en programmamaker Eric Kolen - zelf geboren in de Brabantse hoofdstad - aanleiding om Cohda uit te nodigen voor zijn programma op zondag 14 mei 2006.
Dit keer werd Cohda vertegenwoordigd door Dimphy van der Velden-Jansen (die goed is voor 4 liedjes op de 'rondje Den Bosch'-cd) en Petra van der Poll, die samen met Sjef en Hans de koortjes verzorgde.
Er waren twee heuse primeurs: 'Vur Maria' (een door Hans en Sjef gecomponeerde Maria-rock) en het liedje 'Veur Pleuntje' (afkomstig van de cd 'Band') dat speciaal op verzoek van Eric werd omgeschreven naar een Bossche dialectversie.
Maar natuurlijk stond vooral 'Rondje Den Bosch' in de schijnwerpers met uitvoeringen van Nim me mee, Bossche bollen en ook De Bartjes, als toegift gezongen door Sjef, zichzelf daarbij begeleidend op het keyboard.
Hans leverde een belangrijke bijdrage via het interview met Eric, waarin hij met name aandacht vroeg voor het goede doel dat verbonden is aan de cd 'Band', waarvan de opbrengst is bestemd voor het trainen van geleidehonden voor visueel gehandicapten, die tevens auditieve of lichamelijke beperkingen hebben.

> Radiouitzending Luister naar live-opname (10.11 MB)

 
 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign