NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact  
 
  Punt Media
 

Radio interviews naar aanleiding van de nieuwste cohda-cd spontstaan

De reactie op de 6e cohda-cd Spontstaan zijn overweldigend positief. Al tijdens de cd-presentatie op 19 januari 2007 kwamen de enthousiaste reacties los: van gevoelig, tot sfeervol, tot enorm swingend.
In het weekend van 27 en 28 januari was het cohda-materiaal al te horen in het programma van Lya de Haas (simpele woorden) en Eric Kolen (jij bent voor mij) op Omroep Brabant. Boschtion radio liet in het programma ’n Lutske Brabants al diverse tracks horen.
Programmamaker Frans van den Bogaard liet weten dat zeker meer te gaan doen. Vooral het nummer bosschenaar, hoe kan het ook anders, valt enorm goed.
De uitnodigingen komen binnen en Sjef is dan ook op zaterdag 3 februari live te horen bij de locale omroep van Hank (www.radioafm.net) in het programma van Strien en Thomas in de middag bij omroep tussen 16.00 en 17.00 uur.
Hans en Sjef zijn zondagmiddag te gast in het programma De Muzikale Regenboog van Annelies Damen op Boschtion (de bossche lokale omroep) tussen 16.00 en 17.00 uur.
Op maandag 5 februari is Sjef 2 uur lang in woord en muziek te horen in het programma Ben In De Middag (Boschtion radio tussen 12.00 en 14.00 uur). In dit programma niet alleen veel werk van Spontstaan maar ook van voorgaande Cohda-cd’s zoals Rondje Den Bosch, Band en Andersom. Daarnaast ook ander materiaal van Cohda-medewerkenden zoals Leon Kuijpers en Hans Tervoort.
De programma’s van Boschtion zijn live te beluisteren via de link www.boschtion.nl
Het porgramma ’n Lutske Brabants waar veel oud en nieuw cohda materiaal te horen is staat geprogrammeerd op zondagen tussen 12.00 en 14.00 uur.

Via de site houden we jou op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Spontstaan en de release van de videoclip van het nummer Bosschenaar rond Carnaval.

 
 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign