NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact  
 
  Punt Media
 

Brabants Dagblad, Logboek, 27 januari 2007

Cd meezinger in cafés

Carnaval inspireert menig muzikant tot cd’s. Sjef van Rooij heeft daarvoor ditmaal de handen ineengeslagen met Ger Ackermans, een Bosschenaar die in het verleden bekend was als radiomaker van het Vara-programma ‘In de rooienen haan’.
Ackermans is nu producer van een cd waarop drie Nederlandstalige carnavalsnummers van Sjef van Rooij staan.
Sjef van Rooij laat zich niet storen door de handicap dat hij blind is. Al jarenlang maakt van Rooij muziek. Diverse cd’s en platen van hem zijn al verschenen. Van de nieuwe cd wordt volgens van Rooij tenminste één nummer, “Wonderen bestaan”, een regelrechte meezinger in de cafés.
Een voorproefje was er gisterenavond al. Na de presentatie van de cd in de Royal Albert Hall van Sellform-eigenaar Albert Janssen gingen van Rooij, Ackermans en Janssen de cafés in de binnenstad langs. Overal werden 5 cd’s uitgedeeld. Voorwaarde was wel dat elk café beloofde de cd te gaan draaien. Ackermans gaat met zijn contacten op het Mediapark in Hilversum proberen de cd landelijk te promoten.
De cd kan worden besteld bij Sellform (073-3160000)

Luister hier naar fragment van "Wonderen Bestaan"

 
 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign