NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact  
 
  Punt Media
 

Presentatie nieuwe dialect-cd

De nieuwe dialect-cd van Cohda “’n Bietje BèBuurten” wordt op 6 mei gepresenteerd in zaal De Toren in Dinther. Bijzonder is, dat naast een zestal liedjes ook zes verhalen op de cd staan. Hans Lakwijk schreef de teksten en vertelt de verhalen, de liedjes worden vertolkt door Carli Bongers, George Blanken, Roan Raymakers en Sjef van Rooij, die ook de muziek componeerde. Gastvrouw bij deze presentatie, die om 15.00 uur begint, is Gerdy van den Heuvel.

Cohda is de samenwerking tussen musicus Sjef van Rooij en tekstschrijver Hans Lakwijk, die voor de vertolking van hun liedjes ad hoc (vandaar – andersom - : cohda) zangers uitnodigen. Bij deze cd “’n Bietje BèBuurten” schreef Hans bij elk van de zes liedjes een verhaal, dat hij zelf op de cd vertelt. Dit alles in zijn ‘eigeste taol’, het Meierijs.
Bij de presentatie worden alle liedjes en enkele verhaaltjes live ten gehore gebracht. Gerdy van den Heuvel bleek bereid om deze middag de gastvrouw te zijn, die de onderdelen ‘aan elkaar praat’. Het eerste exemplaar van dit nieuwe album wordt aangeboden aan eregast Cor Swanenberg. De volgende cd’s worden voor 5 euro aan de man gebracht.
De aanwezigen krijgen vooraf en achteraf volop de kans om “’n bietje bè te buurten”, het officiële gedeelte begint om 15.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er gelegenheid om met een pak vacuüm verpakte koffie bij te dragen aan het project van het Damiaancentrum, dat koffie inzamelt voor voedselbanken (zie www.damiaancentrum.nl) .
Voor alle verdere informatie: tel. 0413-291200 of 073-6140919 of www.cohda.nl .

 
 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign