NieuwsNieuws Wie of watWie of wat RepertoireRepertoire UitvoerendenUitvoerenden CD'sCD's LiveLive MediaMedia ContactContact 
 
  Punt Uitvoerenden
 

Hans Lakwijk

Na jarenlang sketches en liedjes te hebben geschreven voor het lerarencabaret van zijn school, waarbij oud-leerling Sjef van Rooij muzikaal begeleidde, durfde Hans het aan om revues en grote toneelstukken te gaan maken. De liedjes daarvan werden op muziek gezet door diezelfde Sjef en zo was de combinatie componist-tekstschrijver geboren.

Hans is “huisschrijver” van toneelvereniging OK in Sint-Michielsgestel, maar vooral factor van Rederijkerskamer Moyses’ Bosch in Den Bosch. Zijn beroep is leraar Nederlands aan het Jeroen Boschcollege in Den Bosch en in zijn vrije tijd mag hij nog steeds graag met sport bezig zijn (voetbal, korfbal en volley beoefent hij nog actief). Dat hij naast alle Cohda-activiteiten en al die andere bezigheden nog tijd en aandacht overheeft voor zijn vrouw, dochters en kleinkinderen, is het wonder van Hans.

Luister naar Hans:
Fragment van M'n eigeste toal van de CD Maar nu / Mar nou Luister naar fragment (0.80 MB)

In 2006 bezocht Hans de studio van Omroep Brabant waar hij begeleidt door Sjef aan het keyboard de opgepimpte 2006-versie van m’n eigeste taol zong.

Luister naar Hans live in:
M’n eigeste taol (opgepimpte 2006-versie) Luister naar fragment (1 MB)

 
Webdesign © 2004 by Doe-Sign